Participarea SANIMED la Conferinta Meat & Milk 2017


Data: 26.05.2017În zilele de Joi 25 si Vineri 26 Mai 2017, a avut loc la Poiana Brașov, la Hotelul Alpin, Conferința Anuală Meat & Milk, la care se întalnesc cei mai importanți jucători din piața procesatorilor de carne și lapte din România. În acest an, participarea a fost numeroasă cu peste 250 de participanți, fiind prezenți inclusiv Ministrul Agriculturii Dl. Petre Daea, Dna Grațiela Gavrilescu Vicepremier și Ministru al Mediului, și Europarlamentarii Maria Grapini și Viorica Dancila.

România, fiind al doilea mare membru al Uniunii Europene, după Polonia, din Europa Centrala și de Est și ținând cont de balanta negativa pe produsele lactate și din carne, specialiștii prevăd o dezvoltare continuă a producatorilor (fermierilor) și a procesatorilor români în urmatorii ani.

Pe parcursul celor 2 zile, toate discuțiile au avut ca tema centrală modalitațile de crestere a eficientei si profitabilitatii atat a fermierilor cat si a procesatorilor si a lanturilor de distributie, astfel încat produsele romanești să crească calitativ și chiar sa fie expoertate in UE.

În acest domeniu al dezvoltarii procesatorilor din industria laptelui si a carnii, si firma SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL isi aduce contributia,prin mediile de cultura de inalta calitate, testele de sanitatie si tulpinile de referinta pe care le punem la dispoziția clientilor nostri pentru controlul calitatii produselor lor.

Catalogul Produselor SANIMED, a fost distribuit tutror participantilor la Conferința Meal & Milk 2017, demonstrând încă o dată hotararea Dl Catalin Hideg, Presedinte SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL, de a susține dezvoltarea agriculturii și a procesatorilor din Romania. Din partea SANIMED, a fost prezent la Conferința Meat & Milk, Directorul Național de Vânzări, Dr Stelian Marinescu.